,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1387 18 - 22 Οκτωβρίου 2024


  Ισχυροί πονοκέφαλοι για 7+1 εισηγμένες

Παρότι τα κέρδη των εταιρειών που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Αθήνας έχουν σε αθροιστική βάση πολλαπλασιαστεί κατά την τελευταία πενταετία, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις εισηγμένων που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά ζητήματα.
ΣEΛ. 15



Καλοβλέπει τη μετοχή της ΔΕΗ
ο νορβηγικός κολοσσός Norges Bank



Στο επενδυτικό στόχαστρο του Norges Bank Investment Management, που ελέγχει το μεγαλύτερο κρατικό επενδυτικό ταμείο στον κόσμο, αυτό της Νορβηγίας, το οποίο διαχειρίζεται τον ορυκτό πλούτο της χώρας, βρίσκεται επίσημα εδώ και λίγες μέρες η μετοχή της ΔΕΗ.
ΣEΛ. 10



Τα εξοχικά που έβαλαν
στο στόχαστρο οι ξένοι


Αυξημένο προϋπολογισμό για την αγορά εξοχικής κατοικίας στην Ελλάδα διαθέτουν οι υποψήφιοι αγοραστές το 2024, γεγονός που υποδεικνύει την αύξηση της ζήτησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάζεται η Elxis - At Home in Greece, εξειδικευμένη εταιρεία πώλησης και διαχείρισης εξοχικών κατοικιών στην ελληνική αγορά, με έδρα την Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

ΣEΛ. 13



Γιατί τελειώνει το φθηνό χρήμα

Βλέπουμε την αρχή ενός κύκλου χαλάρωσης στη νομισματική πολιτική. Πολλοί τώρα ρωτούν πόσο πολύ μπορεί να πέσουν τα επιτόκια και τι μπορεί να σημαίνουν αυτές οι πτώσεις για τις οικονομίες μας. Ωστόσο, τα πιο ενδιαφέροντα ερωτήματα είναι μακροπρόθεσμα. Για την ακρίβεια, είναι τρία.

31


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr