,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1380 30 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου


  Εισηγμένες: Τί αναμένεται να δούμε
σε έντεκα γενικές συνελεύσεις


Στις 10 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των φετινών ετήσιων τακτικών γενικών συνελεύσεων (οικονομική χρήση 2023), καθώς διψήφιος αριθμός εισηγμένων εταιρειών επέλεξε τις τελευταίες 15 ημέρες της σχετικής προθεσμίας προκειμένου εγκρίνει τις περσινές λογιστικές καταστάσεις και να ενημερώσει -όσο αυτό επιτρέπεται από τους κανονισμούς- τους μετόχους για την επόμενη μέρα.
ΣEΛ. 13



Γιατί η Ρουμανία είναι Νο1 στόχος
για τους ελληνικούς ομίλους ενέργειας



Συγκεντρώνει σταθερά τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων Ελλήνων παικτών στην ενέργεια, αναπτύσσεται δυναμικά και παρότι δεν μπορεί κανείς να την αποκαλέσει… Ελντοράντο, καθώς έχει περάσει προ πολλού αυτό το στάδιο, αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή στα Βαλκάνια για όποιον επιζητά ένα σοβαρό πράσινο χαρτοφυλάκιο.
ΣEΛ. 12



Με 100 προϊόντα – κράχτες
η μάχη για τον έλεγχο της ακρίβειας


Με… κράχτη ένα νέο καλάθι 100 επώνυμων προϊόντων πρώτης ανάγκης, η Κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει επικοινωνιακά, υποστηρίζουν αρκετοί- την ακρίβεια των τροφίμων και να δείξει, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο, ενόψει και της ΔΕΘ, ότι οι τιμές αποκλιμακώνονται.

ΣEΛ. 4



Ώρα κρίσης για τα private equities

Η συνεχής άνοδος των ιδιωτικών αγορών δίνει μια αίσθηση πως είναι ασταμάτητη. Παρά το αυξημένο κόστος χρηματοδότησης και τις αβέβαιες προοπτικές ανάπτυξης, τα υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία των ιδιωτικών αγορών ανήλθαν σε 13,1 τρισ. δολάρια στις 30 Ιουνίου του περασμένου έτους, έχοντας αυξηθεί κατά σχεδόν 20% ετησίως από το 2018, σύμφωνα με τους συμβούλους της McKinsey.

26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr