f
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1368 7 - 11 Iουνίου 2024


Μυρίζει. deal

Κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον καθηγητή του ΜΙΤ και επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιτροπής Υψηλού Επιπέδου για την Τεχνητή Νοημοσύνη Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, στην εκδήλωση του ΣΕΒ «Άνθρωποι και Επιχειρήσεις στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης», ο Δημήτρης Βερέμης έκανε μια αποκάλυψη: επίκειται συνάντησή του με ένα πολύ μεγάλο αραβικό fund.

Μάλιστα είπε πως έχει ξεκινήσει τις συνομιλίες εδώ και δύο χρόνια και η τεχνητή νοημοσύνη ήταν βασικό του εργαλείο για να οργανώσει το σύνολο των σημειώσεών του.

Όπως επεσήμανε, περνώντας στο Chat GPT τις σημειώσεις από τις συναντήσεις του με τους Άραβες επενδυτές έχει πλέον στα χέρια του μια περιεκτική σύνοψη. Καταλήγοντας, δήλωσε ότι πλέον νιώθει σιγουριά για τη συνάντηση. Έρχεται ακόμα ένα μεγάλο deal;


Όσοι πιστοί.

Παλιοί παίκτες της αγοράς αναφέρουν συχνά ότι δεν υπάρχει καλύτερη ψήφος εμπιστοσύνης σε μια μετοχή από τις αγορές μετοχών από τους insiders. Στη λογική αυτή, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΟΠΑΠ Kamil Ziegler απέκτησε την Πέμπτη 30/5 σχεδόν 9.950 μετοχές του Οργανισμού, με την αξία τους να αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Όστις θέλει οπίσω του ελθείν.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr