f
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1366 24 - 28 Μαΐου 2024


Τέλος κόντρας

Κατόπιν αιτήματος της Reggeborgh, η οποία κατέχει το 45,16% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης, προστέθηκε στην ατζέντα της γενικής συνέλευσης ως 15ο θέμα η συμβιβαστική επίλυση της διένεξης με την πλευρά του πρώην μεγαλομετόχου ΕΛΛΑΚΤΩΡ Αναστάσιου Καλλιτσάντση.

Ειδικότερα, το Δ.Σ ζητά εξουσιοδότηση από τους μετόχους προκειμένου να διαπραγματευθεί και να υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά εξώδικης συμβιβαστικής επίλυσης των υπό εκκρεμότητα δικαστικών ή μη διαφορών, μεταξύ του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ και των κυρίων Αναστάσιου Καλλιτσάντση, Ιωάννη Μωραΐτη και συνδεδεμένων με αυτούς προσώπων.


Το γάντι στο άλλο. υπουργείο

Το... γάντι στο υπουργείο Οικονομικών πέταξε η ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης όσον αφορά το τέλος 10% που καλούνται να πληρώνουν οι πελάτες συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα μας. Όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την ΚτΠ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, το υπουργείο έχει απευθύνει επιστολή στο υπουργείο Οικονομικών και περιμένει τις τελικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναγνωρίζει επίσημα ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός με τις ξένες πλατφόρμες streaming, κάτι το οποίο υποστηρίζουν και οι Cosmote TV, Nova και Vodafone TV.

Θυμίζουμε ότι οι τελευταίες, σε πρόσφατη γραπτή διαμαρτυρία τους προς το υπουργείο, έθεταν για ακόμα μια φορά το θέμα. Επεσήμαναν μάλιστα ότι κάποιες εξετάζουν ακόμα και μεταφορά έδρας.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr