,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1366 24 - 28 Μαΐου 2024


  Placements 3,5 δισ. ευρώ σε 9 μήνες!

Το ποσό των 3,5 δισ. ευρώ έχει συγκεντρωθεί από το φθινόπωρο του 2023 έως σήμερα στο Χρηματιστήριο της Αθήνας μέσα από τη διαδικασία των placements στην οποία έχουν προχωρήσει τράπεζες και λοιπές εισηγμένες εταιρείες.
ΣEΛ. 11



Εισηγμένες: Τα πρώτα σήματα
από τα αποτελέσματα α’ τριμήνου 2024



Με έντονο ενδιαφέρον παρακολουθούν οι επενδυτές τη δημοσίευση των τριμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων των εισηγμένων εταιρειών του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, όχι μόνο για να διαπιστώσουν το πώς ξεκίνησε η φετινή χρονιά, αλλά κυρίως για να εκτιμήσουν καλύτερα το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η πορεία των υπόλοιπων μηνών του έτους.
ΣEΛ. 12



Τράπεζες: Δύο «όροι» για αναθεώρηση
της πρόβλεψης για τα κέρδη


Σε ανοδική αναθεώρηση στόχων κερδοφορίας και απόδοσης επί της ενσώματης λογιστικής θέσης (RoTBV) αναμένεται να προχωρήσουν έως τον Ιούλιο οι τέσσερις συστημικές τράπεζες καθώς τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου επιβεβαίωσαν αυτό που υποψιαζόταν εξαρχής η αγορά: ότι τα business plans ενέχουν μαξιλάρια για υπέρβαση στόχων.

ΣEΛ. 13



Η συνταγή για επενδύσεις
σε συνθήκες γεωπολιτικού ρίσκου


Οι γεωπολιτικές πιέσεις έχουν θέσει αμείλικτες προκλήσεις για την παγκόσμια οικονομία τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική δραστηριότητα έχει περιοριστεί από τον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας, τις εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή και τις συνεχιζόμενες εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.

26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr