f
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1365 17 - 21 Μαΐου 2024


Αποφασίζει και για τα bonus

Σχεδόν 7 εκατ. ευρώ (6,95 εκατ. ευρώ) θα μοιραστούν μέλη Δ.Σ, ανώτερα διοικητικά στελέχη και εργαζόμενοι της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, εφόσον οι μέτοχοι εγκρίνουν την εισήγηση για το bonus επιβράβευσης σε μετρητά, το οποίο σχετίζεται με την επίτευξη στόχων χρήσης 2023. Το ποσό θα διανεμηθεί από φορολογημένα αποθεματικά.

Ταυτόχρονα, στα θέματα της γενικής συνέλευσης υπάρχει θέσπιση προγράμματος δωρεάν διάθεσης 1.650.000 ιδίων μετοχών (0,47%) σε εκτελεστικά μέλη ΔΣ, στελέχη και προσωπικό, με υποχρέωση διακράτησης επί 2ετία.

Τέλος, το σώμα των μετόχων καλείται να εγκρίνει το συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών ύψους 55,45 εκατ. ευρώ με αντίστοιχο ποσό από το «υπέρ το άρτιο», ώστε να μπορεί να διαθέσει μέρισμα από τα κέρδη τρέχουσας χρήσης. Φέτος, όπως προαναφέρθηκε, οι μέτοχοι θα λάβουν επιστροφή κεφαλαίου 0,50 ευρώ ανά μετοχή. Οι αποφάσεις στη γενική συνέλευση της 31ης Μαΐου.


Διεθνής. προίκα

O Νίκος Σταθόπουλος έχει το προνόμιο να αποτελεί τον μοναδικό Έλληνα που βρίσκεται στη λίστα του Wall Street Journal CEO Council με τους περισσότερο επιδραστικούς επιχειρηματίες του κόσμου ανήκει στον επικεφαλής της BC Partners. Και, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά για τον Έλληνα που θεωρείται διεθνώς ειδήμονας των επενδύσεων.

Σημειώστε ότι στη συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα όπως του Ρούπερτ Μέρντοχ, αλλά και CEOs εταιρειών με παγκόσμιο αποτύπωμα, από τη Microsoft μέχρι το Tik Tok και τη Ζara. Με «προίκα» την ανανεωμένη διεθνή αναγνώριση, ο Νίκος Σταθόπουλος συμμετέχει με άλλο αέρα στις ζυμώσεις για τις επόμενες μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα και παγκοσμίως.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr