,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1346 4 - 9 Ιαν. 2024


  Ποιες τιμές έδωσαν στο πράσινο τιμολόγιο
για τον Ιανουάριο οι προμηθευτές


Σε επίπεδα πιο χαμηλά από τις εκτιμήσεις φαίνεται πως διαμορφώνονται οι τιμές στο πράσινο τιμολόγιο για τον Ιανουάριο. Οι χαμηλές τιμές τον προηγούμενο μήνα στη χονδρική αγορά αποδεικνύονται μέχρι στιγμής καταλύτης για τη διαμόρφωση των χρεώσεων στο ειδικό τιμολόγιο. Οι χρεώσεις έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες των παρόχων ρεύματος, όπου υπάρχει τόσο ο μαθηματικός τύπος όσο και η τελική βασική τιμή προμήθειας.
ΣEΛ. 11



Στο σφυρί 23 ξενοδοχεία
στο πρώτο τρίμηνο του 2024


Ποδαρικό με το… σφυρί των πλειστηριασμών αναμένεται να κάνουν οι ιδιοκτήτες 23 ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα, όλων των κατηγοριών, η πλειονότητα των οποίων βρίσκεται στην ηπειρωτική χώρα, ενδεικτικό της δεινής θέσης στην οποία βρίσκονται τα καταλύματα 12μηνης λειτουργίας και εκείνα του ορεινού όγκου.
ΣEΛ. 10



Κυβερνητικό σαφάρι για ξένες επενδύσεις


Ποδαρικό για το 2024 έκανα στις 3 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες, στον πρώτο πρωινό καφέ της νέας χρονιάς. Ο πρωθυπουργός θέλει να αξιοποιήσει την χαλαρότητα των γιορτινών ημερών για να οριστικοποιήσει τον σχεδιασμό των δράσεων του επόμενου διαστήματος, με έμφαση στα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου.

ΣEΛ. 4



Πρεμιέρα για τον ελάχιστο
παγκόσμιο εταιρικό φόρο


Οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες υπόκεινται από 1/1/2024 σε έναν παγκόσμιο ελάχιστο φόρο για πρώτη φορά, καθώς οι διασυνοριακές φορολογικές μεταρρυθμίσεις ξεκινούν, επιδιώκοντας να συγκεντρώσουν έως και 220 δισ. δολάρια σε επιπλέον ετήσια έσοδα.

20


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr