,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1331 22 - 26 Σεπτεμβρίου 2023


  Παρελθόν τα… ουρανοκατέβατα
κέρδη για τις εισηγμένες


Παρότι η μεγάλη πλειονότητα των εισηγμένων ομίλων εμφανίζει φέτος βελτιωμένες επιδόσεις σε σχέση με πέρυσι, αρκετές άλλες εταιρείες διαπιστώνουν πως τα… ουρανοκατέβατα κέρδη του 2022 δεν θα επαναληφθούν.
ΣEΛ. 13



Τράπεζες: οι JP Morgan και Citi
έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης


Νέες τιμές-στόχους για τις ελληνικές τράπεζες προτείνει η αμερικανική τράπεζα JP Morgan, ενώ παράλληλα διατηρεί τις συστάσεις υπεραπόδοσης (overweight). Οι νέες τιμές-στόχοι για το τέλος του 224 για τις τράπεζες είναι για την Alpha Bank στα 2,20 ευρώ από 2, για τη Eurobank στα 2,25 από 1,90 προγενέστερα, για την Εθνική Τράπεζα στα 8,10 από 7,30 προγενέστερα και, τέλος, για την Τράπεζα Πειραιώς στα 4,65 από 3,90 προγενέστερα.
ΣEΛ. 13



Έρχονται νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα


Οι Κύμα νέων αυξήσεων στα τιμολόγια των ασφαλιστικών εταιρειών αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες, με τις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας να αποτελούν ένα μόνο λόγο για αυτά που αναμένεται να ακολουθήσουν.

ΣEΛ. 14



Ριζικές αλλαγές στην κεφαλαιαγορά
της Ε.Ε. ζητούν η Γερμανία και η Γαλλία


Η οικονομική ισχύς της Ευρώπης τις επόμενες δεκαετίες θα καθοριστεί από την ικανότητά μας να κινητοποιούμε ιδιωτικές επενδύσεις. Πρέπει να επιταχύνουμε την πράσινη και την ψηφιακή μετάβαση της οικονομίας μας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αντλήσουν τα τεράστια ποσά ιδιωτικών κεφαλαίων που απαιτούνται -περισσότερα από 500 δισ. ευρώ πρόσθετης χρηματοδότησης κάθε χρόνο.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr