,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1265 17 - 21 Ιουνίου 2022


  Σε επίπεδα 2019 έφτασε τον Μάιο
η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια


Με τα νούμερα του 2019 φλερτάρει η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece, καλύπτοντας σταδιακά το κενό που άφησε η πανδημία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι 14 αερολιμένες (Ακτιο, Χανιά, Κέρκυρα, Καβάλα, Κεφαλονιά, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθος, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος) ανέκτησαν τον Μάιο σχεδόν το 96% των αφίξεων του 2019, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την εκκίνηση της φετινής τουριστικής σεζόν.
ΣEΛ. 15



Η υπέρβαση των εσόδων
ξεκλειδώνει μέτρα με... μέτρο


Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε σημαντική υπέρβαση των φορολογικών εσόδων τον Μάιο, εξέλιξη που προλειαίνει το έδαφος για ένα νέο πακέτο στήριξης, με έμφαση στις τιμές των καυσίμων... με μέτρο, όπως σημειώνουν αρμόδιες πηγές.
ΣEΛ. 3



Το μεγάλο δίλημμα της ΕΚΤ

από το Όταν η Κριστίν Λαγκάρντ εξέθετε, την περασμένη εβδομάδα, τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τον τερματισμό των αγορών ομολόγων και των αρνητικών επιτοκίων μετά από οκτώ χρόνια, βασιζόταν στη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣEΛ. 26



Δεσμεύσεις της κυβέρνησης στη βιομηχανία

Μείωση του μη μισθολογικού κόστους και παρεμβάσεις για ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός στην ηγεσία του ΣΕΒ, αλλά στη δεύτερη τετραετία της θητείας της κυβέρνησής του, από την άνοιξη του 2023, ενώ δεσμεύθηκε να θέσει σε προτεραιότητα και την εξάλειψη των εμποδίων για επενδύσεις και διαχείριση του ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία.

ΣEΛ. 12


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr