,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1245 28 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2022


  Τουρισμός: τα θετικά μηνύματα
και τα ερωτήματα για το 2022


Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα για την τουριστική σεζόν του 2022, με την πανδημία, ωστόσο, να αναδεικνύεται για μία ακόμη χρονιά σε εκείνη την παράμετρο η οποία, απ’ ό,τι φαίνεται με τα σημερινά δεδομένα, θα καθορίσει επί της ουσίας την πορεία του ελληνικού τουρισμού.
ΣEΛ. 15



Πού αναζητούν τώρα ευκαιρίες
οι μεγάλοι asset managers


Απογοητευμένοι από τις ακριβές μετοχές και τις εξαιρετικά ισχνές αποδόσεις των ομολόγων, οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων κοιτάζουν όλο και περισσότερο πέρα από τις οργανωμένες αγορές για να βρουν αξιοπρεπείς αποδόσεις.
ΣEΛ. 26



Στο top 3 των πιο ακριβών χωρών
στο ηλεκτρικό ρεύμα η Ελλάδα

Το αναγνωρίζει και ο ACER, ο ευρωπαϊκός φορέας για τη συνεργασία των Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας: Οι Έλληνες καταναλωτές, μαζί με τους Ολλανδούς και τους Βέλγους, πλήρωναν στα τέλη του 2021 το πιο ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα στην Ευρώπη των 27.

ΣEΛ. 13



Πού τα βρήκαν το ΥΠΟΙΚ και οι θεσμοί
για τον ΕΝΦΙΑ και τους πλειστηριασμούς


Στις 23 Φεβρουαρίου, η 13ης έκθεση ενισχυμένης μεταμνημονιακής εποπτείας για την Ελλάδα αναμένεται θετική. Ο κύκλος συζητήσεων κυβέρνησης- θεσμών έκλεισε με μια δόση γκρίνιας για το θέμα των πλειστηριασμών και της πρότασης επιλογής της πλειοψηφίας των μελών του ΤΧΣ από την κυβέρνηση, μέτωπα στα οποία υπήρξε τελικά συμφωνία.

ΣEΛ. 6


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr