:: euro2day focus ::
 :: euro2day ::
 















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1245 28 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2022


Η «ΧΡΥΣΗ» ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 2022

Τα top picks των αναλυτών από το Χ.Α.


Τ
ο Χ.Α. ξεκίνησε θετικά τη νέα χρονιά και προσπαθεί να μείνει κρατήσει επαφή με τις 950 μονάδες. Το ερώτημα είναι τι έχει ήδη προεξοφληθεί, τι θα μπορούσε να ενισχύσει περαιτέρω την ανοδική τάση και πόσο θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η θετική πορεία, τόσο για την αγορά συνολικά όσο και για επιμέρους μετοχές.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, η επιστροφή στην κανονικότητα στους τομείς που επηρεάζουν την εγχώρια και την παγκόσμια οικονομία, οι αυξήσεις των επιτοκίων στις ΗΠΑ, αλλά και ο εγχώριος τραπεζικός κλάδος ειδικά, θα καθορίσουν το αποτέλεσμα για το αν η ελληνική αγορά συνολικά θα συνεχίσει με ανεβασμένες στροφές όλο το 2022.

Η ανοδική αντίδραση των μετοχών το 2022 έχει αλλάξει σημαντικά την ψυχολογία αρκετών επενδυτών. Όμως, στο επίπεδο των αποτιμήσεων χρειάζεται προσεκτική αξιολόγηση των επενδυτικών επιλογών, καθώς αρκετοί τίτλοι είναι υψηλά επίπεδα. Στην κατεύθυνση αυτή ασφαλώς βοηθούν οι τελευταίες εκθέσεις των αναλυτών, από τις οποίες και προκύπτουν οι κορυφαίες επιλογές τους για το 2022.



Back2Top

Διαβάστε το Cover Story στις σελίδες 8 - 9
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr