f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1216 9 - 13 Ιουλίου 2021


Εύκολο να το λες

Όλες σχεδόν οι δεσμευτικές προσφορές, που έχει στα χέρια της η Εθνική Τράπεζα για τη μεγάλης κλίμακας τιτλοποίηση Frontier προβλέπουν δυνατότητα μεταφοράς προσωπικού από τη Διεύθυνση Διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της τράπεζας στον servicer που θα αναλάβει τη διαχείριση των δανείων.

Πρόκειται για κάτι που προτείνεται εύκολα, όμως υλοποιείται δύσκολα, καθώς όλοι αναγνωρίζουν ότι δεν θα υπάρξουν αρκετοί πρόθυμοι να εγκαταλείψουν την ιδιότητα του τραπεζοϋπαλλήλου, για να μεταφερθούν με τα ίδια δικαιώματα και εργασιακές σχέσεις σε εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων.

Γι' αυτό και είναι πιθανόν το όποιο εγχείρημα να συνοδευτεί με κίνητρα πρόωρης αποχώρησης.


Κράτησε λίγο

Ένα εξάμηνο κράτησαν οι αλλαγές που έκανε στο οικονομικό της επιτελείο η Μύλοι Κεπενού. Ήταν πέρυσι, 29 Δεκεμβρίου, όταν ανακοίνωσε ότι από 4 Ιανουαρίου του 2021 καθήκοντα Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών καθώς και Εξυπηρέτησης Μετόχων αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Παπουτσόγλου. Κατά την ίδια ημερομηνία ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Λογιστηρίου ο Χρήστος Ριζόπουλος.

Η εταιρεία στόχευε στην αναδιοργάνωση της δομής της, αλλά δεν φαίνεται να πέτυχε το εγχείρημα. Αίσθηση προκάλεσε η τελευταία της ανακοίνωση για αποχώρηση τόσο του Χρήστου Ριζόπουλου όσο και του Χαράλαμπου Παπουτσόγλου. Η επίσημη ανακοίνωση πάντως αναφέρει ότι τα διευθυντικά στελέχη αποχώρησαν για προσωπικούς λόγους.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr