,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1149 27 - 31 Μαρτίου 2020


  Εξαγωγικές βιομηχανίες: κλίμα αισιοδοξίας
στη μάχη με τον κορωνοϊό


Mε συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι εγχώριες εξαγωγικές βιομηχανίες την τρέχουσα συγκυρία, ευελπιστώντας ότι οι επιπτώσεις που θα υποστούν από την πανδημία του κορωνοϊού θα είναι τελικά διαχειρίσιμες.
ΣEΛ. 13



Τράπεζες: κατάσταση συναγερμού
για ρυθμισμένα δάνεια 24,6 δισ. ευρώ


Στην πορεία των ρυθμισμένων δανείων, τα οποία στο τέλος του 2019 ανέρχονταν σε 24,6 δισ. ευρώ, αποτελώντας το 36,2% των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (Non Performing Exposures- NPEs), εστιάζεται το ενδιαφέρον των τραπεζών και της αγοράς καθώς από την πορεία τους, κατά τους επόμενους μήνες, θα κριθεί το πλάνο μείωσης των NPEs από τους ισολογισμούς των τραπεζών.
ΣEΛ. 15



Ασφαλιστικές: πώς απέτρεψαν
τις ζημιές στον κλάδο αυτοκινήτου


Mε περιορισμό των λειτουργικών τους εξόδων και των προμηθειών προς τους διαμεσολαβούντες φαίνεται πως οι ασφαλιστικές εταιρείες απορρόφησαν τις αυξημένες ζημιές που έλαβαν χώρα το 2019 στον κλάδο οχημάτων και απέφυγαν τελικά τα ζημιογόνα αποτελέσματα στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

ΣEΛ. 23



Πανικός, ομόλογα και... χαρτί υγείας!

Oι φράσεις «χαρτί υγείας» και «αμερικανικά κρατικά ομόλογα» συνήθως δεν συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, θα έπρεπε. Καθώς εξαπλώνεται ο πανικός για την πανδημία του κορωνοϊού, τα νοικοκυριά στη Δύση… σκοτώνονται να αγοράσουν χαρτί υγείας.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr