,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1372 5 - 9 Iουλίου 2024


  Ποιες εισηγμένες «παίζουν» με ακίνητα

Σε πωλήσεις ακινήτων τους προχωρούν αρκετές εισηγμένες εταιρείες, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις σε περίοδο υψηλών επιτοκίων, ενώ αντίθετα κάποιες άλλες αναζητούν στο εγχώριο real estate ευκαιρίες για ικανοποιητικές επενδυτικές αποδόσεις προς όφελος των μετόχων τους.
ΣEΛ. 11



ΠώΕισηγμένες: «Συναίνεση»
στον νέο κανονισμό του Χ.Α.



Σαφώς ενθαρρυντικά είναι σε γενικές γραμμές τα μηνύματα που έρχονται από τις εισηγμένες εταιρείες με χαμηλό free float, καθώς ολοένα και περισσότερες εξ αυτών δηλώνουν την πρόθεσή τους να προσαρμοστούν «εν καιρώ» στις απαιτήσεις ελάχιστης διασποράς που θέτει ο νέος κανονισμός του Χ.Α. και έτσι οι μετοχές τους να εξακολουθήσουν να διαπραγματεύονται σε αυτό.
ΣEΛ. 13



Τουρισμός: Ισχυρή ανάκαμψη
μετά την πανδημία


Η Visa ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ανάλυσής της για τον μεσογειακό τουρισμό, που παρέχει στοιχεία για τη χρήση καρτών από τουρίστες που ταξιδεύουν στις ευρωπαϊκές χώρες της Μεσογείου.

ΣEΛ. 15



Γιατί έχει πάρει φωτιά
η αγορά εταιρικών ομολόγων


Σε όλους φαίνεται να αρέσουν τα εταιρικά ομόλογα αυτές τις μέρες. Ίσως υπερβολικά πολύ. Η ζήτηση γι’ αυτή την κατηγορία περιουσιακών στοιχείων είναι εξαιρετικά ισχυρή.

26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr