,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1351 9 - 13 Φεβρουαρίου 2024


  Πληροφορική: Σχέδια για ανάπτυξη
και μετά τo Ταμείο Ανάκαμψης


«Η χρηματιστηριακή αγορά φαίνεται να έχει προεξοφλήσει σε αρκετά σημαντικό βαθμό την αυξημένη κερδοφορία που προβλέπεται να σημειώσουν οι εταιρείες πληροφορικής κατά την επόμενη τριετία.
ΣEΛ. 13



Λείπουν 212.000 κατοικίες
από την αγορά real estate



Το ζήτημα της αύξησης των τιμών των ακινήτων στην χώρα μας, που ξεκίνησε μετά την έξοδο της από την δεκαετή οικονομική κρίση, βρίσκεται στο επίκεντρο τους ενδιαφέροντος τόσο των επενδυτικών σχεδίων μεγάλων ομίλων που δραστηριοποιούνται στο τομέα του real estate, όσο και χιλιάδων νοικοκυριών που αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία για να προβούν σε αγορά.
ΣEΛ. 7



Εφορία: Τρία μέτρα για έξτρα
εισπράξεις 2 δισ. από τον ΦΠΑ


Με όχημα τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις ΦΠΑ στη βάση των στοιχείων που προκύπτουν από το myDATA, την επέκταση των POS σε όλη την αγορά και τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών και POS, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης φιλοδοξεί πως θα οδηγήσει στο ταμείο του Δημοσίου πρόσθετα έσοδα 2 δισ. ευρώ από ΦΠΑ.

ΣEΛ. 6



Απειλές από τα… παλιά για τις αγορές

από το Euro2day.gr

Φαίνεται ότι όπου κι αν κοιτάξει κάποιος αυτές τις μέρες σε όλες τις οικονομίες και τις αγορές, υπάρχει μια διελκυστίνδα. Από τη μία, υπάρχουν καλύτερες προοπτικές που ενισχύουν τις ελπίδες για βιώσιμη ευημερία, ελκυστικές επενδυτικές αποδόσεις και πραγματική χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr