,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1345 29 Δεκ. 2023 - 2 Ιαν. 2024


  Χρονιά των turn around stories στο Χ.Α.

Η ανάπτυξη που σημείωσε η ελληνική οικονομία κατά την τελευταία τριετία συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό προκειμένου αρκετές εισηγμένες εταιρείες, οι οποίες αντιμετώπιζαν σημαντικά προβλήματα, όχι μόνο να έχουν επανέλθει σήμερα στην κανονικότητα, αλλά και να προσβλέπουν σε ακόμη καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.
ΣEΛ. 11



Οι «πεντάστερες» πρεμιέρες του 2024

Ξενοδοχειακές αφίξεις πολλών αστέρων έχουν δρομολογηθεί για το 2024, με τη χώρα μας να αποτελεί πλέον πόλο έλξης για τα διεθνή brands που επενδύουν στον ελληνικό τουρισμό και στις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξής τους.
ΣEΛ. 9



Τα πέντε σενάρια της Κομισιόν
για την εξέλιξη του δημόσιου χρέους


Αν και οι υπάρχουν προκλήσεις, η ελληνική οικονομία, τα δημόσια οικονομικά και η χρηματοπιστωτική κατάσταση έχουν αποδειχθεί ανθεκτικές και η χώρα μπορεί να εξυπηρετεί το χρέος, είναι το βασικό συμπέρασμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην έκθεση εποπτείας που έδωσε στη δημοσιότητα προ ημερών.

ΣEΛ. 5



Οι εφοδιαστικές αλυσίδες υπό απειλή

Οι αναταράξεις στην αλυσίδα εφοδιασμού επέστρεψαν. Μόλις εκτονώθηκαν οι επιπτώσεις των καθυστερήσεων της εποχής της πανδημίας και του κλεισίματος των λιμανιών, δύο ναυτιλιακές δίοδοι, οι διώρυγες του Σουέζ και του Παναμά, υποφέρουν από νέα εμπόδια.

20


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr