,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1340 24 - 28 Νοεμβρίου 2023


  Εισηγμένες: Τέσσερις λόγοι
για ένα «καλό» δ’ τρίμηνο


Σαφή ικανοποίηση στους χρηματιστηριακούς επενδυτές έχουν προκαλέσει οι εισηγμένες εταιρείες που μέχρι σήμερα έχουν δημοσιεύσει τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το φετινό εννεάμηνο.
ΣEΛ. 15



Ποιοι θα πληρώσουν τα 63 δισ.
των φόρων του 2024


Βαθιά ανάσα στα φορολογικά έσοδα με τη συνδρομή του νέου τρόπου φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών αλλά και εξαιτίας της μεγέθυνσης της ελληνικής οικονομίας (2,9%, στα 233,8 δισ. ευρώ το ΑΕΠ) προβλέπει για το 2024 ο προϋπολογισμός.
ΣEΛ. 6



Τα πρώτα μηνύματα για το τουριστικό 2024


Οι Στη διαχείριση των προκλήσεων της επόμενης ημέρας με στόχο τη διατήρηση των υψηλών επιδόσεων που καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός τα τελευταία χρόνια εστίασε ο γενικός διευθυντής ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος, στο πλαίσιο ενημέρωσης για την πορεία των 14 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η εταιρεία, δίνοντας, παράλληλα, τον τόνο για τη σεζόν του 2024.

ΣEΛ. 13



Ποιο είναι το χειρότερο σενάριο
για την ενεργειακή αγορά


Οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο μισού αιώνα, υποστηρίζει ο επικεφαλής μιας εκ των μεγαλύτερων παγκοσμίως εταιρειών στον χώρο της παροχής υπηρεσιών σε πετρελαϊκά πεδία, εγείροντας ανησυχία για τις προμήθειες ενέργειας και τροφοδοτώντας μια έκρηξη στο υγροποιημένο φυσικό αέριο.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr