f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1338/td> 10 - 14 Νοεμβρίου 2023


Κινητικότητα για την ΕΝ.Α

Αρκετές είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους που εξετάζουν το ενδεχόμενο εισαγωγής τους στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. (από τον χώρο της πληροφορικής και όχι μόνο).

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν το στάδιο της υποβολής αίτησης για την είσοδό της στην ΕΝ.Α βρίσκεται η εταιρεία Δημόκριτος Πρότυπο Διαγνωστικό Εργαστήριο, η οποία διαθέτει εγκαταστάσεις σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Αγιά Λάρισας. Η εταιρεία έχει λάβει διαπίστευση με βάση το απαιτητικό πρότυπο 15-189.


Αλλαγή στις. περιουσίες

Ενίοτε οι γάμοι φέρνουν ανακατατάξεις στις περιουσίες των δύο μερών. Αυτό συμβαίνει στη ζωή και τις επιχειρήσεις. Όπως, για παράδειγμα, στην περίπτωση της Mediterranean Foods από το Λεωνίδιο που εξαγόρασε τον Μάρτιο του 2021 η Mινέρβα.

Η τελευταία τον περασμένο Δεκέμβριο αποφάσισε να πουλήσει τις εγκαταστάσεις της Mediterranean στο Λεωνίδιο.

Είχε προηγηθεί η πώληση των παγίων στοιχειών των γραμμών παραγωγής μαγιονέζας εξαιτίας της μετεγκατάστασης της στο εργοστάσιο της Mινέρβα στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αυτών της παραγωγής μουστάρδας και κέτσαπ εξαιτίας της μετέγκαταστασης στο εργοστάσιο της Mινέρβα στη Γαστούνη..



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr