f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1336 27 - 31 Οκτωβρίου 2023


Νέα πλάνα στα σκαριά

Επενδυτικό πλάνο ύψους 350 εκατ. ευρώ έχει καταρτίσει η Reds, θυγατρική της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, μετά την πώληση του Smart Park στην Trade Estates. Τα πλέον εμφατικά projects αφορούν την ανάπτυξη του κτήματος Καμπά και την έκταση στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης.

Στην τελευταία, η Reds προγραμματίζει επενδύσεις για την ανάπτυξη, μεταξύ άλλων, πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας, κατοικιών και εμπορικού κέντρου. Στο ακίνητο προβλέπεται, επίσης, η δυνατότητα ανάπτυξης καζίνο. Εκτός από τα έσοδα που θα εισπράξει για το Smart Park, η διοίκηση υποστηρίζει ότι θα εξασφαλίσει άμεσα έσοδα από την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και ανάπτυξης των ακινήτων του χαρτοφυλακίου του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ και τη διαχείριση της Μαρίνας Αλίμου.

Παράλληλα, περιμένει την έκδοση άδειας για την κατασκευή οικιστικού συγκροτήματος στην περιοχή της Κάντζας, εντός του οικοπέδου της Βίλας Καμπά, Αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες και να πωληθεί σε ιδιώτες..


Ακόμα ένα βήμα

Τη διάσπαση της μετοχής της «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών» (ΔΑΑ) καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοί της, στην έκτακτη γενική συνέλευση της 2ας Νοεμβρίου. Πρόκειται για το πιο εμφανές, αλλά και όχι το σημαντικότερο, βήμα της προεργασίας που διενεργείται για εισαγωγή του ΔΑΑ στο Χ.Α.

Οι μέτοχοι θα πρέπει να εγκρίνουν τη νέα σύμβαση ΔΑΑ - AviAlliance GmbH, καθώς και τις τροποποιήσεις της νέας σύμβασης ανάπτυξης αεροδρομίου, που θα υπογράψουν ΔΑΑ και Ελληνική Δημοκρατία.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr