,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1334 13 - 17 Οκτωβρίου 2023


  Τρικλοποδιά στα… οχήματα
βάζει ο νέος κανονισμός του Χ.Α.


Πρόσθετα εμπόδια στην υπόθεση των λεγόμενων «οχημάτων» βάζει ο νέος κανονισμός λειτουργίας που αναμένεται να ισχύσει από το νέο έτος στο Χρηματιστήριο της Αθήνας για τις εισηγμένες εταιρείες της Κύριας Αγοράς.
ΣEΛ. 13



Πόσο κοστίζει στον τουρισμό
ο πόλεμος στο Ισραήλ


Γεωπολιτική αστάθεια στην Ανατολική Μεσόγειο, που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο και στον ελληνικό τουρισμό, έχει προκαλέσει ο πόλεμος που μαίνεται στο Ισραήλ, με τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώνουν τα δρομολόγιά τους προς τη χώρα της Μέσης Ανατολής και τις εταιρείες κρουαζιέρας να αναδρομολογούν τα πλοία τους, αποκλείοντας από τα προγράμματά τους την Αίγυπτο και το Ισραήλ.
ΣEΛ. 15



Πώς μπορεί να δοθεί τέλος
στην ανάφλεξη στο Ισραήλ


Οι Από το 1948, το έτος ίδρυσής του, το Ισραήλ δεν έχει υποστεί μια τόσο θρασύδειλη και αιματηρή επίθεση εντός των συνόρων του. Η αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς περιλάμβανε επιθέσεις από ξηρά, θάλασσα και αέρα και αποκάλυψε μια εκπληκτική αποτυχία σε επίπεδο πληροφοριών από τις δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ.

ΣEΛ. 26



Προς πώληση δάνεια 40.000 δανειοληπτών

Νέα ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία, για σπονδυλωτή πώληση τριών χαρτοφυλακίων ξεκίνησε η PQH ως διαχειριστής των υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικών ιδρυμάτων, επιδιώκοντας ως το καλοκαίρι του 2024 να έχει πωλήσει μη εξυπηρετούμενα δάνεια και ανοίγματα, αθροιστικής μικτής λογιστικής αξίας 4,8 δισ. ευρώ.

ΣEΛ. 12


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr