,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1332 29 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου 2023


  Τρεις στις τέσσερις εισηγμένες
ανεβάζουν κέρδη στο εξάμηνο


Μειωμένα σε αθροιστική βάση εμφανίζονται τα κέρδη των μη τραπεζικών εισηγμένων κατά το πρώτο φετινό εξάμηνο, αλλά με την πλειονότητα των εταιρειών να εμφανίζει ανοδικές οικονομικές επιδόσεις σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.
ΣEΛ. 13



Epsilon Net: πού αναμένεται να κριθεί
η «επόμενη μέρα» για τη μετοχή


Κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας έφερε η χρηματιστηριακή συνεδρίαση στις 26/9 για τους μετόχους της Epsilon Net, καθώς μετά την ανακοίνωση των εξαμηνιαίων αποτελεσμάτων η μετοχή κέρδισε +12,44% και έτσι περιόρισε την πτώση της από τα 11,60 ευρώ της 20ής Σεπτεμβρίου στα 9,22 ευρώ, δηλαδή στο -25,9%.
ΣEΛ. 12



Τα hegde funds στέλνουν το πετρέλαιο
πάνω από τα 100 δολάρια


Οι Τα hedge funds σπεύδουν στην αγορά πετρελαίου στοιχηματίζοντας ότι οι τιμές θα ξεπεράσουν σύντομα τα 100 δολάρια το βαρέλι, δίνοντας ώθηση σε ένα ράλι που προκλήθηκε από τις περικοπές παραγωγής και εξαγωγών από τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία.

ΣEΛ. 26



Αεροπορικές - tour operators κινούνται
για έξτρα θέσεις προς Ελλάδα


Με προίκα τα νούμερα που καταγράφουν φέτος χάρη στις ισχυρές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού, ο οποίος, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, φαίνεται ότι θα καταρρίψει το ρεκόρ του «χρυσού» 2019, οι tour operators και οι αεροπορικές εταιρείες παίρνουν θέση για το 2024, εμπλουτίζοντας τα προγράμματά τους, με στόχο να ενισχύσουν το μερίδιό τους στην ελληνική αγορά.

ΣEΛ. 14


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr