f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1329 8 - 12 Σεπτεμβρίου 2023


Φήμες, φήμες, φήμες.

Σε φημολογίες αποδίδει η πλευρά του ομίλου Olympia τα περί πιθανών επαφών με ΔEΗ για εξαγορά της αλυσίδας Public. Το ενδιαφέρον, βέβαια, της Επιχείρησης για τον συγκεκριμένο κλάδο πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Εμφανίζεται άλλωστε μεταξύ των ενδιαφερόμενων για την εξαγορά της Κωτσόβολος, χωρίς επισήμως να επιβεβαιώνει αλλά και να διαψεύδει.

Σε αυτή τη φάση, πάντως, δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι διεξάγονται συζητήσεις.


Αναμονή για τα σπουδαία

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ετήσια τακτική γενική συνέλευση την Παρασκευή 8/9, με βασικότερο ζητούμενο το πότε θα ξεκινήσουν οι νέες επενδύσεις της εταιρείας σε συνδυασμό με μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η διοίκηση είχε προϊδεάσει για τέτοιες κινήσεις μέσα στο 2024 -έχοντας συμφωνήσει όρους χρηματοδότησης με την αμερικανική LDA και έχοντας λάβει εξουσιοδότηση από παλαιότερη γενική συνέλευση των μετόχων να προχωρά σε ΑΜΚ όποτε το κρίνει σκόπιμο-, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει υπάρξει κάποια επίσημη σχετική ανακοίνωση.

Η Προοδευτική συγκαταλέγεται στις μετοχές του Χ.Α. που δεν έχουν καταγράψει άνοδο από την αρχή του έτους έως σήμερα. Φημολογείται πως ένας «μικροκληρονόμος» σπεύδει να ρευστοποιεί σταδιακά τη θέση του, όποτε προκύπτει αγοραστικό ενδιαφέρον για τον τίτλο.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr