,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1328 1 - 5 Σεπτεμβρίου 2023


  Έντεκα μετοχές εκτός… τρένου

Παρότι η πλειονότητα των μετοχών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας έχει σημειώσει πολύ υψηλές αποδόσεις κατά τα τελευταία έτη (συχνά τριψήφιες), υπάρχουν και αρκετές άλλες που έχουν υστερήσει σημαντικά σε σχέση με τον μέσο όρο της αγοράς, είτε μέσα στη φετινή χρονιά είτε ακόμη και σε επίπεδο τελευταίας τριετίας.
ΣEΛ. 11



Κόντρες στις επενδύσεις
σταθερού εισοδήματος


«Το ευχάριστο είναι ότι παρά τις επιπτώσεις του πληθωρισμού στο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, η ελληνική οικονομία συνεχίζει να παράγει χρήμα και να δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την αγορά του εγχώριου asset management». Αυτό υποστηρίζει γνωστό στέλεχος της χρηματιστηριακής αγοράς και, όπως φαίνεται, όλα τα στοιχεία τον επιβεβαιώνουν.
ΣEΛ. 10



Γιατί δεν έχουμε ξεμπερδέψει
ακόμα με τον πληθωρισμό


Οι Τα καλά νέα έχουν περίεργες επιπτώσεις. Μετά από μόλις δύο μήνες ενθαρρυντικών εξελίξεων σε ό,τι αφορά τις τιμές στις ΗΠΑ, πολύς λόγος γίνεται για τον θάνατο του πληθωρισμού και τα μαθήματα που πρέπει να πάρουμε.

ΣEΛ. 18



Οι πέντε ημερομηνίες – σταθμοί
για την ελληνική οικονομία


Ημερομηνίες-σταθμούς για μείζονα ζητήματα, η έκβαση των οποίων θα διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στο φετινό τελικό «αποτύπωμα» της αναπτυξιακής δυναμικής της εγχώριας οικονομίας, έχει μπροστά του το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr