,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1318 23 - 27 Ιουνίου 2023


  Κατασκευές: έκρηξη και στα ιδιωτικά έργα

Υπερθέρμανση της ζήτησης για μικρά και μεγάλα ιδιωτικά έργα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, καθώς παρά την αύξηση του κατασκευαστικού κόστους σειρά επενδύσεων έχουν ήδη προγραμματιστεί, θέτοντας developers και επενδυτές σε αναζήτηση κατάλληλου εργολάβου.
ΣEΛ. 13



Τουρισμός: στα 9 δισ. ευρώ
οι επενδύσεις τη διετία 2021-22


Επενδύσεις 4 δισ. ευρώ πραγματοποιήθηκαν στον ξενοδοχειακό κλάδο τη διετία 2021-2022, ενώ, σύμφωνα με έρευνα το σύνολο των κεφαλαίων που τοποθετήθηκαν στον ελληνικό τουρισμό εκτιμάται σε περίπου 9 δισ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά τον ξενοδοχειακό κλάδο, οι μονάδες των υψηλότερων κατηγοριών απορρόφησαν σημαντικά κεφάλαια, ενδεικτικό της στόχευσης του ελληνικού τουρισμού στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.
ΣEΛ. 15



Διπλός κίνδυνος για νέα πληθωριστικά σοκ


Είναι μια ενστικτωδώς ελκυστική και κάπως ανησυχητική θέση. Η παγκοσμιοποίηση των τελευταίων περίπου 30 ετών μείωσε τον πληθωρισμό στον κόσμο, καθώς οι φθηνές εισαγωγές από την Κίνα μείωσαν το κόστος των ρούχων, των παιχνιδιών και των ηλεκτρονικών προς τους καταναλωτές των πλούσιων χωρών.

ΣEΛ. 26



Τα cryptos βλάπτουν σοβαρά την… υγεία

Στην ομάδα ψυχοθεραπείας σε μια κατοικία του 18ου αιώνα στην ύπαιθρο της Σκωτίας συμμετέχουν καμιά δεκαριά ασθενείς με προβλήματα εξάρτησης. Πολλοί θυμούνται, όταν βρίσκονταν στα χειρότερά τους, να δίνουν μάχη με τη χρόνια κατάθλιψη και να σκέφτονται την αυτοκτονία. Oι ασθενείς, όλοι άντρες, μοιράζονται τρομακτικές ιστορίες για την αντιμετώπιση ενός νέου είδους εθισμού: το ψυχαναγκαστικό trading κρυπτονομισμάτων.

ΣEΛ. 30


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr