f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1315 2 - 6 Ιουνίου


Πού κοιτάζει

Τις προάλλες σας ενημερώσαμε για την αλλαγή σκοπού που θα κάνει η Lyktos Participations, εταιρεία του Lyktos Group, που ως τώρα είχε ως αποκλειστικό σκοπό τις τοποθετήσεις σε τράπεζες. Ο σκοπός διευρύνεται προκειμένου να προβλέπει ευρύτατο πεδίο δράσης.

Μαθαίνουμε ωστόσο ότι το βλέμμα του έμπειρου τραπεζίτη και επιχειρηματία Μιχάλη Σάλλα, συγκεντρώνουν τέσσερις τομείς: ενέργεια, φιλοξενία, τρόφιμα και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, πλην τραπεζών.


Ενθουσιασμός

Ενθουσιασμένοι με τα ενημερωτικά «σεμινάρια» που κάνουν μέσω διαδικτύου σε επιχειρήσεις, εμφανίζονται υψηλά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς. Μεγάλο «ατού» το γεγονός ότι μπορούν να συγκεντρώνουν μεγάλο πλήθος ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων, αλλά και να έχουν ως ομιλητές πραγματικά υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας χωρίς κανένας να φεύγει από το γραφείο του, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Σε πρόσφατη μεγάλη εκδήλωση που έγινε με αυτό τον τρόπο, μαθαίνουμε ότι συμμετείχαν περί τα 600 στελέχη επιχειρήσεων.

Σύμφωνα μάλιστα με το format αυτών των εκδηλώσεων, οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν και ερωτήσεις, τις οποίες απαντούν σε δεύτερο χρόνο αρμόδια στελέχη της τράπεζας. Oπότε υπάρχει και το λεγόμενο follow up στην επαφή.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr