f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1313 19 - 23 Μαΐου


Επιμένει

Μετά την ανακοίνωση των pro forma αποτελεσμάτων του πρώτου φετινού τριμήνου (κέρδη προ φόρων 5,6 εκατ. ευρώ), η διοίκηση της Ideal εξακολουθεί να επιμένει στο guidance που είχε δώσει στις αρχές Μαρτίου για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης (προ φόρων κέρδη μεταξύ 23,9 και 25 εκατ. ευρώ).

Με βάση την τρέχουσα του τίτλου, προκύπτει δείκτης P/E χαμηλότερος ή έστω στα επίπεδα του 10. Καθόλου άσχημα, αν συνυπολογιστεί ότι ο εισηγμένος όμιλος δραστηριοποιείται στη βιομηχανία και την πληροφορική, διαθέτοντας μάλιστα άριστη ρευστότητα.


«Plan Β». έχουμε;

Η στήλη διαβάζει και ακούει διάφορα σε σχέση με τις διαδικασίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού όσον αφορά στην επιχειρούμενη διάσωση της AΝΕΚ από την Αttica Group. Ωστόσο ούτε έχει ακούσει ούτε έχει διαβάσει κάτι για την περίπτωση που δεν προχωρήσει το εγχείρημα.

Υπάρχει άραγε κάποιο «Plan Β»;

Διότι αν δεν υπάρχει-και με δεδομένα τα εξαιρετικά δυσμενή οικονομικά στοιχεία της ΑΝΕΚ πώς ακριβώς θα βγάλει το καλοκαίρι η κρητική εταιρεία;

Ούτε να φανταστούμε δεν θέλουμε τι θα συμβεί αν. ντάλα Αύγουστο (κάπου εκεί θα ξέρουμε αν θα προχωρήσει ή όχι η διάσωση), στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν, σκάσει κανόνι μεγατόνων και μείνουν τα πλοία της στα λιμάνια!



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr