,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1299 10 - 15 Φεβρουαρίου 2023


  Κατώτατος μισθός: αυξήσεις
από 3% έως 15,8% ζητούν οι φορείς


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία καθορισμού του νέου κατώτατου μισθού που θα ισχύσει από την 1η Απριλίου, με τους φορείς να έχουν ήδη καταθέσει τις θέσεις τους στον ΟΜΕΔ, προτείνοντας αυξήσεις από 3% έως και 15,8%. Την υψηλότερη πρόταση, όπως είναι αναμενόμενο, έχει καταθέσει η ΓΣΕΕ, ενώ ΚΕΠΕ, ΙΟΒΕ και ΤτΕ προτείνουν αυξήσεις μεταξύ 3% και 5%.
ΣEΛ. 7



Δεύτερη ευκαιρία για ρυθμίσεις
σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία


Δεύτερη ευκαιρία σε χιλιάδες φορολογούμενους, οι οποίοι απώλεσαν ρυθμίσεις χρεών στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, στη σκιά της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση.
ΣEΛ. 5



Τα καλά νέα δεν είναι πάντα... καλά

Έχει έρθει η ώρα να επιβραδυνθεί η νομισματική σύσφιξη ή ακόμα και να αντιστραφεί; Το ότι η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι «ναι» γίνεται μια όλο και μια πιο διαδεδομένη άποψη. Οι αγορές οπωσδήποτε συμπεριφέρονται σαν να είναι μετρημένες οι μέρες της σύσφιξης. Μπορεί να έχουν δίκιο.

ΣEΛ. 26+



Γεμάτο… πονοκεφάλους το 2023
για τις κλωστοϋφαντουργίες


Θα πρέπει τα οχήματα που επιλέγουν οι επενδυτές για να επενδύσουν τα χρήματά τους να είναι συνάρτηση του επενδυτικού περιβάλλοντος; Το ερώτημα αυτό δεν τίθεται αρκετά συχνά από τις επενδυτικές επιτροπές, οι οποίες τείνουν να επικεντρώνονται σε θέματα κατανομής περιουσιακών στοιχείων, πρότυπων χαρτοφυλακίων και επιλογής διαχειριστών.

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr