,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1292 22 - 27 Δεκεμβρίου 2022


  Νέος παγκόσμιος πονοκέφαλος
το «U-Turn» της Κίνας


Οι αγορές πάντα λαχταρούν για καλές ιστορίες και η χαλάρωση της πολιτικής zero Covid της Κίνας, με την προοπτική μιας συνεχιζόμενης ανάκαμψης της ανάπτυξης, ήδη έχει μια εξαιρετική πιθανότητα να γίνει το πιο θορυβώδες αφήγημα της επερχόμενης νέας χρονιάς.
ΣEΛ. 36



Γιορτές σε ρυθμούς... 2019
στους ορεινούς προορισμούς


Σε ημέρες του 2019 παραπέμπει η ζήτηση στους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς της χώρας, όπου η πληρότητα που καταγράφεται στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα τύπου Airbnb προσεγγίζει σε κάποιες περιπτώσεις το απόλυτο 100%.
ΣEΛ. 10



Πώς βλέπει η αγορά τη συμφωνία
για το πλαφόν στο αέριο

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της ελληνικής αγοράς για το πλαφόν στο φυσικό αέριο, το οποίο αποφασίστηκε σε επίπεδο Ε.Ε. το απόγευμα της 19ης/12, προέρχεται από τη Helleniq Energy. «Θετικό», το χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Σιάμισιης, διατυπώνοντας, παράλληλα, συγκρατημένη αισιοδοξία για τα αποτελέσματά του στην αγορά.

ΣEΛ. 11



Οι αγορές τιμωρούν σκληρά
τους αφελείς ηγέτες…


Ενώ οι επενδυτές ανά τον κόσμο αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο πως η εποχή του εύκολου χρήματος έχει τελειώσει, υπάρχουν πολλοί ηγέτες που δεν το έχουν καταλάβει -και οι αγορές τούς τιμωρούν που ξοδεύουν αφειδώς στη νέα εποχή του περιορισμένου χρήματος.

ΣEΛ. 38


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr