,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1291 16 - 20 Δεκεμβρίου 2022


  Mytilineos: ο μετασχηματισμός, ο πλούτος
της «απλότητας» και η διαδοχή


Με αποτελέσματα υψηλότερα από αυτά που προβλέπουν δέκα αναλυτές θα κλείσει η Mytilineos το οικονομικό έτος 2022. Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ευάγγελος Μυτιληναίoς, κατά την εκδήλωση για τον νέο εταιρικό μετασχηματισμό, που εισάγει τη Mytilineos Energy & Metals σε νέα εποχή.
ΣEΛ. 12



Μεταλλουργικές: η… σκιά
του γ΄ τριμήνου και η μεγάλη εικόνα


Διπλή είναι η ανάγνωση των επενδυτών στα φετινά οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώνουν οι περισσότερες εισηγμένες εταιρείες του μεταλλουργικού κλάδου, καθώς από τη μια πλευρά διαπιστώνεται η ισχυρή κερδοφορία του εννεαμήνου και από την άλλη μια σαφής επιβράδυνση επιδόσεων στην πορεία του τρίτου τριμήνου, η οποία είναι πιθανόν να έχει και συνέχεια.
ΣEΛ. 15



Ασφαλιστικές: Πάνω από 2 δισ. ευρώ
κέρδη την τελευταία οκταετία

της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Καθαρά κέρδη που ξεπέρασαν αθροιστικά τα 2 δισ. ευρώ κατά την οκταετία 2014-2021 σημείωσαν οι εγχώριες ασφαλιστικές εταιρείες, διπλασιάζοντας το ύψος των ιδίων κεφαλαίων τους και δημιουργώντας πολύ υψηλούς εποπτικούς δείκτες.

ΣEΛ. 14



Μόνο δύο και… δυσάρεστες
οι επιλογές για τη Fed


από το Euro2day.gr

Η τακτική του να σηματοδοτείς την επιδίωξη ενός στόχου, ενώ σιωπηρά κινείσαι σε διαφορετική κατεύθυνση είναι πολύ παλιά. Τώρα η Fed μπορεί να αναγκαστεί να εξετάσει έναν τέτοιον παραπλανητικό ελιγμό καθώς ξετυλίγεται το 2023. Όχι επειδή είναι η βέλτιστη προσέγγιση. Κάθε άλλο.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr