f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1290 9 - 13 Δεκεμβρίου 2022


Στην ΕΕΤ το μπαλάκι

Σε επίπεδο Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών γίνεται η συζήτηση για το τι θα κάνουν οι τράπεζες με τις χρεώσεις επί των τραπεζικών συναλλαγών. Η στήλη πληροφορείται ότι κάτι θα γίνει, αλλά όχι «κάτι μεγάλο», καθώς τα περιθώρια είναι, όπως μεταδίδεται από το στρατόπεδο των τραπεζών, περιορισμένα. Βέβαια τα συνολικά έσοδα από τις χρεώσεις ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ. Δεν είναι και λίγα.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες και λίγο πριν συναντηθούν οι τραπεζίτες με τον υπουργό Οικονομικών, στα μέσα του μήνα, αναμένεται η ΕΕΤ να έχει βρει την άκρη.


«Hot» πλειστηριασμός σε «hot» περιοχή

Στο σφυρί βγαίνει τον Ιανουάριο οικόπεδο στη «hot» περιοχή του Ελαιώνα, ιδιοκτησίας της Ριβιέρα Ανώνυμη Κτηματική και Κατασκευαστική Εταιρεία, με επισπεύδουσα τη Special Financial Solutions και υπεύθυνη για την προώθηση της διαδικασίας την εταιρεία Δανός.

Συγκεκριμένα, στις 18 Ιανουαρίου, με τιμή πρώτης προσφοράς 2.434.000 ευρώ, εκπλειστηριάζεται το συγκεκριμένο οικόπεδο που βρίσκεται επί της Λεωφ. Κηφισού 78, στο ύψος της οδού Λένορμαν. Πρόκειται για ένα οικόπεδο με τρεις προσόψεις δίπλα στις εγκαταστάσεις της Αττικό Μετρό. Το οικόπεδο αυτό έχει εμβαδόν 2.961,16 τ.μ. και βρίσκεται ανάμεσα σε περιοχές που αναμένεται να υποδεχθούν τα οφέλη της σχεδιαζόμενης ανάπλασης.

Η χρεωμένη εταιρεία είχε στο παρελθόν δραστηριότητα σε πολυτελείς κατασκευές σε Μύκονο και Βόρεια Προάστια της Αττικής, ωστόσο κοκκίνισε και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr