,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1287 18 - 22 Νοεμβρίου 2022


  Πού βαδίζουν τώρα οι τράπεζες

Μετά τα αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου 2022 των τραπεζών, οι επενδυτές ήδη τις εκτιμήσεις για το 2023, πολύ περισσότερο που οι μετοχές τους είχαν κινηθεί με +20% πριν από τα αποτελέσματα. Τα conference calls των τραπεζών, αυτή τη φορά έκρυβαν πολλές εκπλήξεις για τους επενδυτές.
ΣEΛ. 13



Νέες προτάσεις στους αποταμιευτές
από τις ασφαλιστικές εταιρείες


Με νέες επιλογές και εντονότερες προωθητικές ενέργειες, οι ασφαλιστικές εταιρείες επιχειρούν να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα την παραγωγή των αποταμιευτικών προϊόντων που είναι συνδεδεμένα με επενδύσεις, κόντρα στην αρνητική οικονομική συγκυρία και την κατάσταση που επικρατεί στις διεθνείς αγορές μετοχών και ομολόγων.
ΣEΛ. 15



Σαρώνει ο ηλεκτρονικός τζόγος,
χαμηλές πτήσεις για τα καζίνο

από το Η αγορά παιγνίων έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, ανατρέποντας τις ισορροπίες που υπήρχαν για χρόνια, αλλά και αναδεικνύοντας σημαντικές επιπτώσεις από τις αλλαγές στη φορολόγηση. Στο εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι η αγορά εξισορρόπησε στα επίπεδα του 2019, δηλαδή τη χρονιά πριν από την πανδημία.

ΣEΛ. 12



Κομισιόν: η πρόταση για πλαφόν
στην τιμή του φυσικού αερίου


Η Κομισιόν εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει ανώτατο όριο τιμής για έναν από τους μεγαλύτερους κόμβους φυσικού αερίου στον κόσμο ώστε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, γράφει το Bloomberg.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr