,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1285 4 - 8 Νοεμβρίου 2022


  Τι… ψάχνουν οι ξένοι
στις μετοχές πληροφορικής


Παρά το μούδιασμα που σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο τις διεθνείς κεφαλαιαγορές, το ενδιαφέρον ξένων θεσμικών χαρτοφυλακίων για τις ελληνικές εταιρείες πληροφορικής συνεχίζεται και μάλιστα ο αριθμός των funds που ζητούν ενημερώσεις και παρουσιάσεις φαίνεται να διευρύνεται.
ΣEΛ. 15



Προσωρινό το… διάλειμμα στα deals
του ασφαλιστικού κλάδου


Την εκτίμησή τους ότι θα δούμε και νέο κύκλο συγκέντρωσης στον χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά σε επόμενη χρονική φάση, επισημαίνουν στελέχη του κλάδου, θεωρώντας πως το μαζικό κύμα των deals που χαρακτήρισε την τελευταία διετία δεν ολοκληρώθηκε, απλά… μετατέθηκε χρονικά για ένα ή και για δύο έτη.
ΣEΛ. 12



Ποιος κερδίζει στον πόλεμο
του φυσικού αερίου

από το Κερδίζει η Ευρώπη ξαφνικά τον πόλεμο αερίου με τη Ρωσία; Οι τιμές έχουν υποχωρήσει κατά σχεδόν 65% από το υψηλό όλων των εποχών που είχε αγγίξει τον Αύγουστο. Οι αποθηκευτικοί χώροι σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο είναι… ξέχειλοι και είναι έτοιμοι να προμηθεύσουν τα σπίτια και τη βιομηχανία αυτόν τον χειμώνα.

ΣEΛ. 26



Εκρηκτική η οικονομική συγκυρία

Την κατάρρευση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών, κυρίως αυτών που διαβιούν στο κατώφλι του ορίου της φτώχειας, προκάλεσε η αυξητική πορεία του πληθωρισμού, που αποτελεί πλέον, τη σημαντικότερη εστία αστάθειας στην ελληνική οικονομία.

ΣEΛ. 7


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr