,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1277 9 - 13 Σεπτεμβρίου 2022


  Πώς αποτιμά η ελληνική αγορά
το ενεργειακό πακέτο της Κομισιόν


Αμφιλεγόμενες επιπτώσεις στην καρδιά του υφιστάμενου προβλήματος που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη, τη βαθιά ενεργειακή κρίση, φαίνεται ότι έχουν οι προτάσεις που επεξεργάζεται η Κομισιόν, στην περίπτωση που γίνουν πράξη. Ειδικότερα, το πλαφόν σε όλες τις τεχνολογίες ηλεκτροπαραγωγής, πλην φυσικού αερίου, σε πρώτη ανάγνωση, έναν στόχο μόνο μπορεί σίγουρα να επιτύχει: να συγκεντρωθούν οικονομικοί πόροι από την αγορά για τις επιδοτήσεις και τη στήριξη των καταναλωτών για το δυσθεώρητο ενεργειακό κόστος.
ΣEΛ. 4



Οι ξένοι θεσμικοί παραμένουν…
ζεστοί για την πληροφορική


Παρά την επιδείνωση του διεθνούς οικονομικού περιβάλλοντος, ευρεία σειρά ξένων θεσμικών επενδυτών συνεχίζει να επιδεικνύει ενδιαφέρον για μετοχές ελληνικών εταιρειών πληροφορικής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Euro2day.gr και του «Μ».
ΣEΛ. 15



Ο Γόρδιος δεσμός που δεν μπορούν
να λύσουν οι κεντρικές τράπεζες

από το Οι κεντρικές τράπεζες είναι αποφασισμένες να επαναφέρουν τον πληθωρισμό υπό έλεγχο. Αυτό ήταν το μήνυμα του Τζερόμ Πάουελ, επικεφαλής της Federal Reserve, και της Ιζαμπέλ Σνάμπελ, σημαίνοντος μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο συμπόσιο του Τζάκσον Χολ πριν από λίγες ημέρες.

ΣEΛ. 26



Κλίμα αβεβαιότητας
στις εισηγμένες χάλυβα


Μετά από ένα εκπληκτικό πρώτο φετινό τετράμηνο και μια «κοιλιά» που ακολούθησε έως σήμερα, οι εταιρείες του κλάδου χάλυβα περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τόσο σε σχέση με τη διεθνή τιμή του μετάλλου όσο και με το ενδεχόμενο ύφεσης στην ελληνική και διεθνή οικονομία.

ΣEΛ. 14


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr