,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1269 15 - 19 Ιουλίου 2022


  Η μάχη των… εκπτώσεων στο εμπόριο

Με εκπτώσεις που κυμαίνονται από 30%-40% μέχρι και πάνω από 50%, ανάλογα με την πολιτική των επιχειρήσεων και τις ανάγκες τους για αποφόρτιση του στοκ που διαθέτουν, άρχισαν οι θερινές εκπτώσεις, με συγκρατημένη αισιοδοξία για τον τζίρο. Θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου, ενώ την Κυριακή 17 Ιουλίου τα καταστήματα θα είναι προαιρετικά ανοιχτά.
ΣEΛ. 14



Ρεύμα: στην Ελλάδα η ακριβότερη τιμή
της Ε.Ε. για τις επιχειρήσεις


Η Ελλάδα είναι στο πρώτο τρίμηνο του 2022 η τρίτη ακριβότερη χώρα στην Ε.Ε. σε ό,τι αφορά τη χονδρεμπορική τιμή ηλεκτρικής ενέργειας. Το χονδρεμπορικό κόστος του ρεύματος στο διάστημα αυτό σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021 αυξήθηκε κατά 343%, σχεδόν, δηλαδή, τρεισήμισι φορές πάνω.
ΣEΛ. 12



Το πολιτικό μέλλον του Ερντογάν
θα κριθεί στην… κατσαρόλα

από το Ένα παλιό ρητό, που αποδίδεται σε κάποιον πρώην πρόεδρο, έχει γίνει δημοφιλές στην Τουρκία, καθώς ο τουρκικός λαός έρχεται αντιμέτωπος με τις αστρονομικές αυξήσεις τιμών τους τελευταίους μήνες: «Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να μην μπορεί να πέσει από μια άδεια κατσαρόλα».

ΣEΛ. 29



Σε… ρηχά νερά ο ασφαλιστικός κλάδος

Σε ρηχά νερά συνέχισε να κινείται η εγχώρια ασφαλιστική παραγωγή και τον Μάιο με παράγοντες της αγοράς να εκτιμούν ότι, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα κινηθεί σε επίπεδα χαμηλότερα από το ποσοστό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr