,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1268 8 - 12 Ιουλίου 2022


  Ποιες εισηγμένες αναζητούν
έξτρα έσοδα από τα ακίνητα


Η βελτιωμένη εικόνα στην εγχώρια κτηματαγορά ωθεί αρκετές εισηγμένες εταιρείες να εκποιήσουν ακίνητα που διαθέτουν, είτε για να περιορίσουν τις υψηλές τραπεζικές τους υποχρεώσεις είτε για να καταγράψουν κέρδη και να ενδυναμώσουν την παρουσία τους στο βασικό αντικείμενο δραστηριότητάς τους.
ΣEΛ. 15



Η επόμενη μέρα στην Intrakat
μετά το deal με τους εφοπλιστές


Απόλυτη αλλαγή φρουράς σε μετοχικό και διοικητικό επίπεδο συντελείται στην εισηγμένη Ιntrakat, μετά την επιβεβαίωση εξαγοράς του 31,7% της εταιρείας από τη Winex Investment Limited -συμφερόντων των εφοπλιστών Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και του Αλ. Εξάρχου- με πωλητές την Intracom Holdings και την Intracom Technologies.
ΣEΛ. 12



Γιατί οι ΗΠΑ μπορούν να κερδίσουν
τον ενεργειακό πόλεμο

από το Τα μεγάλα πετρελαϊκά σοκ της δεκαετίας του 1970 δίδαξαν στους πολιτικούς της Δύσης ένα σοβαρό μάθημα για την ισχύ των ενεργειακών υπερδυνάμεων του κόσμου. Πενήντα χρόνια μετά, ξανακάνουν αυτό το μάθημα πάλι από την αρχή.

ΣEΛ. 26



Προϋπολογισμός: το φυσικό αέριο καίει
τα έξτρα έσοδα από τον τουρισμό


Σε τεντωμένο σκοινί επιχειρεί να ισορροπήσει ο προϋπολογισμός, με τα έσοδα να παίρνουν βαθιά ανάσα από το ράλι του τουρισμού από τη μια πλευρά και τις δαπάνες, από την άλλη, να απειλούνται με εκτόξευση στη σκιά της νέας έκρηξης των τιμών του φυσικού αερίου.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr