,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1267 1 - 5 Ιουλίου 2022


  Οι εισηγμένες που προσκλήθηκαν
στο… τουριστικό πάρτι


Πολλές είναι οι εισηγμένες εταιρείες του Χρηματιστηρίου της Αθήνας που βλέπουν με ανακούφιση τόσο τη μέχρι τώρα θετική εξέλιξη των εισερχόμενων τουριστικών ροών όσο και τις προοπτικές που διαγράφονται τουλάχιστον μέχρι και το προσεχές φθινόπωρο.
ΣEΛ. 15



Γιατί η πληροφορική δεν φοβάται
ούτε τις… πρόωρες εκλογές


Το σενάριο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών απασχολεί αναμφίβολα και τα στελέχη του κλάδου της πληροφορικής, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να θυμίζει σε κάτι τους πονοκεφάλους που προκαλούσαν οι πολιτικές αναμετρήσεις του παρελθόντος.
ΣEΛ. 13



Η JP Morgan δεν βλέπει ύφεση

από το «Πιστεύουμε ότι η σχέση κινδύνου-απόδοσης για τις μετοχές βελτιώνεται καθώς εισερχόμαστε στο δεύτερο εξάμηνο και η ανθεκτικότητα των αμερικανικών εταιρικών θεμελιωδών μεγεθών είναι εντυπωσιακή», εξηγεί η JPM στην ανάλυση της για τα περιουσιακά στοιχεία.

ΣEΛ. 26



Τα ακριβά επιτόκια στρέφουν
εταιρείες στο Ταμείο Ανάκαμψης


Κατακόρυφη αύξηση εμφανίζει, τις τελευταίες εβδομάδες, το ενδιαφέρον μεγάλων -κυρίως- εγχώριων επιχειρήσεων για τις δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) και ειδικότερα για τη δυνατότητα υπαγωγής επενδυτικών τους σχεδίων στο σκέλος λήψης χαμηλότοκων δανείων.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr