,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1263 3 - 7 Ιουνίου 2022


  Εισηγμένες: αύξηση κερδών στο τρίμηνο,
ανησυχία για το φθινόπωρο και μετά


Παρότι το 2021 ήταν χρονιά πολύ υψηλής κερδοφορίας για τις εισηγμένες εταιρείες του Χ.Α. (οι επιδόσεις υπερέβησαν όχι μόνο αυτές του 2020, αλλά και του… προπανδημικού 2019) και κόντρα στις παρενέργειες από την εκτίναξη του κόστους σε καύσιμα, ενέργεια και πρώτες ύλες, σαφώς ικανοποιητικά φαίνεται πως εξελίχθηκαν σε γενικές γραμμές και οι αντίστοιχες επιδόσεις του πρώτου φετινού τριμήνου.
ΣEΛ. 13



Η TUI βλέπει… εκρηκτικό
καλοκαίρι στην Ελλάδα


Την ισχυρή δυναμική της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού αναμένεται να αξιοποιήσει η TUI και το 2023, σχεδιάζοντας να αυξήσει το πρόγραμμά της σε ποσοστό 10%-13%.
ΣEΛ. 15



Τώρα είναι η ώρα για stock picking

από το Πολλά έχουν γραφτεί για τις μεγάλες πτώσεις των τιμών των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων φέτος. Αυτά τα σχόλια συχνά πλαισιώνονται με μια γλώσσα τεχνικής ανάλυσης. Για παράδειγμα, έχει αρχίσει το bear market στις μετοχές;

ΣEΛ. 26



Χτίζεται δημοσιονομικός χώρος
για νέο πακέτο στήριξης


Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα πρέπει να αναμένεται η νέα δέσμη μέτρων της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας, αφού έχουν προηγηθεί τα πρώτα επίσημα στοιχεία για τα έσοδα του προϋπολογισμού τον Μάιο. Νωρίτερα, στις 9 Ιουνίου, η ΕΛΣΤΑΤ αναμένεται να ανακοινώσει νέο άλμα του Εθνικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή σε επίπεδα σαφώς πάνω από το 11%.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr