,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1249 25 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 2022


  Υποστολή (ελληνικής) σημαίας
στον ασφαλιστικό κλάδο


Στο τέλος της φετινής χρονιάς, το μερίδιο των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών στην εγχώρια αγορά θα είναι μονοψήφιο, με το σχετικό ποσοστό στον κλάδο ζωής να είναι σχεδόν μηδενικό και με την όποια παρουσία στις γενικές καλύψεις να επικεντρώνεται σε σημαντικό βαθμό στην αστική ευθύνη αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
ΣEΛ. 12



Καταφύγιο στο ρευστό
βρίσκουν οι επενδυτές


Οι επενδυτές συσσωρεύουν ρευστό, μια ένδειξη ότι πολλοί διαχειριστές χρήματος ετοιμάζονται για αναταράξεις στις διεθνείς αγορές. Ο μέσος όρος μετρητών που διακρατούν οι επενδυτές ενισχύθηκε στο 5,3% αυτό τον μήνα από 5% τον Ιανουάριο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Bank of America σε διαχειριστές κεφαλαίου που διαχειρίζονται 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.
ΣEΛ. 26



Στροφή στην αγορά κατοικίας
από τους μεγάλους παίκτες

Επί δεκαετίες, οι κατοικίες ως προϊόν παρέμεναν εκτός του επενδυτικού ραντάρ των μεγάλων εταιρειών αξιοποίησης ακινήτων, δεδομένου ότι η μέση απόδοση (yield) δεν ξεπερνούσε το 3% ακόμη και για παραθεριστικά ακίνητα υψηλής προβολής.

ΣEΛ. 15



Οι Marriott, Hilton και Hyatt
ανατρέπουν το τοπίο στον τουρισμό


Στην ολική επαναφορά και στην περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού ποντάρουν διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, οι οποίες είτε αποκτούν για πρώτη φορά παρουσία στην Ελλάδα είτε διευρύνουν το αποτύπωμά τους, αξιοποιώντας το θετικό επενδυτικό momentum που επικρατεί για τη χώρα μας.

ΣEΛ. 14


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr