,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1246 4 - 8 Φεβρουαρίου 2022


  Σε τριπλό κλοιό οι μετοχές

Ο Ιανουάριος δείχνει ότι οι αγορές των μετοχών, των ομολόγων, αλλά και των κρυπτονομισμάτων «μάτωσαν» και φοβούνται τα επιτόκια, τη Fed και τη Ρωσία. Η τελευταία διόρθωση στις μεγάλες αγορές χαρακτηρίστηκε από βαριές εκροές στα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETFs) μετοχών, αλλά και των cryptos την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου.
ΣEΛ. 23



Πώς έγιναν της... μόδας
οι εξαγορές ελληνικών startups


Με ηχηρά deals που δείχνουν τη δυναμική που έχουν αποκτήσει ελληνικές εταιρείες της τεχνολογίας και του startup οικοσυστήματος ξεκίνησε το 2022, επισφραγίζοντας το ιδιαίτερα θετικό 2021, οπότε και παρατηρήθηκε μεγάλη κινητικότητα.
ΣEΛ. 13



Καυτές εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο

Καυτές είναι οι εξελίξεις που δρομολογούνται στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, καθώς πέρα από τις αλλαγές ισορροπιών που φέρνουν τα συνεχιζόμενα deals στον κλάδο, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τεκταινόμενα στις καλύψεις υγείας και στα επενδυτικά προϊόντα του κλάδου ζωής.

ΣEΛ. 11



Κατώτατος μισθός: σενάρια
για αύξηση ως τα 700 ευρώ


Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για μια νέα αύξηση του κατώτατου μισθού εντός του τρέχοντος έτους, καθώς ήδη δόθηκε το πράσινο φως στους επιστημονικούς φορείς να συντάξουν τις σχετικές μελέτες, όπως προβλέπει ο νόμος.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr