,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1242 11 - 16 Ιανουαρίου 2022


  Οι κρίσιμοι... κόμποι στο κουβάρι
με τις ενεργειακές αποκρατικοποιήσεις


Αρκετούς… κόμπους, που χρειάζεται να ξεμπερδευτούν έχει το χαρτοφυλάκιο των ενεργειακών αποκρατικοποιήσεων του ΤΑΙΠΕΔ, που έχουν μετατεθεί για το 2022. Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας συνεχίζει να είναι γρίφος, της ΛΑΡΚΟ πάει από παράταση σε παράταση και της υπόγειας αποθήκης φυσικού αερίου στη Νότια Καβάλα έχει συναρτηθεί τώρα με την τελική έγκριση της λίστας των Έργων Κοινού Ενδιαφέροντος (PCIs), από το Ευρωκοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
ΣEΛ. 9



Οι δέκα οικονομικές τάσεις
που θα καθορίσουν το 2022


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η πανδημία αναδιαμόρφωσε τον κόσμο - δεν άλλαξε τα πάντα, αλλά επιτάχυνε πολλά πράγματα, από τη μείωση του πληθυσμού μέχρι την ψηφιακή επανάσταση.
ΣEΛ. 20



Τουρισμός: τα deals της… αλλαγής

Ηχηρά deals πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που αναμένεται να προσδώσουν υπεραξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν, πραγματοποιήθηκαν στον ξενοδοχειακό τομέα μέσα στο 2021, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού.

ΣEΛ. 11



Οι εναλλακτικές επενδύσεις το 2021
και οι προοπτικές τους το 2022


Το 2021 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τις αγορές, καθώς κυριάρχησαν ο υψηλότερος του αναμενομένου πληθωρισμός, η επιμονή της πανδημίας Covid-19 και οι παρεμβάσεις κρατών και κεντρικών τραπεζών. Σε αντίθεση όμως με τα προηγούμενα έτη, το στοιχείο που διαφοροποιεί τις αποδόσεις είναι η σχετικά ομοιογενής πορεία των περιουσιακών στοιχείων.

ΣEΛ. 18


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr