,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1240 23 - 28 Δεκεμβρίου 2021


  Πληροφορική: «Πολλές δουλειές για όλους»

Ήταν το 2016, όταν διευθύνων σύμβουλος εισηγμένης εταιρείας πληροφορικής είχε εκφράσει τον έντονο προβληματισμό του για την τότε πορεία των πραγμάτων. Σήμερα, η εικόνα στον κλάδο είναι εντελώς διαφορετική.
ΣEΛ. 13



Το… κρυφτούλι των Big Tech
με τα οικονομικά τους δεδομένα


ΣΓνωρίζουμε ότι εταιρείες όπως η Alphabet, η Amazon, η Meta (γνωστή και ως Facebook), ακόμη και η Microsoft παρακολουθούν πολλά πράγματα που μας αφορούν. Αυτό που είναι λιγότερο βέβαιο είναι πώς δημιουργούν έσοδα από αυτές τις πληροφορίες στις διάφορες πλατφόρμες τους - από την αναζήτηση και το ηλεκτρονικό εμπόριο μέχρι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το cloud computing.
ΣEΛ. 26



Η συνταγή για τουριστικά
έσοδα-μαμούθ 27 δισ. έως το 2030

Σε 27 δισ. ευρώ από 18 δισ. ευρώ το… χρυσό 2019 θα μπορούσαν να διαμορφωθούν τα έσοδα του ελληνικού τουρισμού το 2030, υπό προϋποθέσεις, σύμφωνα με τη μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ) «Ελληνικός Τουρισμός 2030 / Σχέδια Δράσης».

ΣEΛ. 14



BofA: πιο ψηλά οι ελληνικές τράπεζες

Η BofA, στην ετήσια στρατηγική της για τις τραπεζικές μετοχές των αναδυόμενων αγορών στην Ευρώπη, εξηγεί πως η μείωση του κινδύνου και η ύπαρξη κεφαλαίου έχει αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο τις προοπτικές των ελληνικών τραπεζών.

ΣEΛ. 13


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr