f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1234 12 - 16 Νοεμβρίου 2021


Αλλαγή σχεδίου

Τροποποιήθηκε, ελαφρώς, όπως πληροφορείται η στήλη, ο σχεδιασμός της Lamda για τις βίλες στο Ελληνικό. Ενώ αρχική πρόθεση του ομίλου ήταν να πωλήσει τις βίλες με το κλειδί στο χέρι, τώρα θα πωλήσει μόνο τα οικόπεδα και δεν θα έχει καμία ανάμειξη ως developer.

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος Lamda έχει εισπράξει για την κράτηση από υποψήφιους αγοραστές βιλών στο παράκτιο μέτωπο και διαμερισμάτων στον Marina Residential Tower, 21 εκατ. ευρώ, μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων Β' τριμήνου.


Οι νικητές και το. φαινόμενο

Το 2021 είναι η χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως αναφέρουν παράγοντες της τουριστικής αγοράς, ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τα πολυτελή resorts, με τον high end τουρισμό να φαίνεται ότι θα είναι ο πρώτος που θα ανακάμψει από την υγειονομική κρίση.

Μπορεί η πλειονότητα των luxury θερέτρων ανά την Ελλάδα να μην είχε ελεύθερο δωμάτιο ούτε για δείγμα, ειδικά την περίοδο αιχμής της τουριστικής κίνησης, ωστόσο σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής λέγεται ότι παρουσιάστηκε ένα περίεργο φαινόμενο. Κρατήσεις έγιναν, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, οι τουρίστες, με έναν μυστήριο τρόπο, δεν έφτασαν. ποτέ!



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr