,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1233 5 - 9 Νοεμβρίου 2021


  Μπαράζ ανατιμήσεων στην αγορά

Μεταλλικά είδη, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, έπιπλα και πλαστικά, από πιάτα μέχρι καρέκλες κήπου, πωλούνται σε τιμές αυξημένες από 5% έως πάνω από 30%, με το ράλι των τιμών στις πρώτες ύλες και τις αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος να προμηνύουν αναταραχή στην αγορά αγνώστου διάρκειας.
ΣEΛ. 11



Πώς μεταφράζεται το MoU
γΙατρικού Κέντρου και Βιοϊατρικής


Η ανακοίνωση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Ιατρικού Κέντρου και Βιοϊατρικής αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στη μάχη των ομίλων της ιδιωτικής υγείας και των ασφαλιστικών εταιρειών, αφενός να κερδίσουν μερίδια αγοράς, αφετέρου να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική τους δύναμη στις μεταξύ τους συνεργασίες.
ΣEΛ. 12



Πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας
φέρνει η χαμένη «δεύτερη ευκαιρία»

Στα αζήτητα παραμένει η προστασία που προσφέρει το θεσμικό πλαίσιο της «δεύτερης ευκαιρίας». Οι ευάλωτοι δανειολήπτες είναι απρόθυμοι να δηλώσουν πτώχευση και από τις αρχές του νέου έτους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας τους, καθώς servicers και τράπεζες ετοιμάζουν 5.000-10.000 πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

ΣEΛ. 6



Επικίνδυνο πάρτι στις ιδιωτικές αγορές
με τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια


Η φρενήρης ανάπτυξη στις ιδιωτικές αγορές είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις στην παγκόσμια βιομηχανία διαχείρισης χρήματος. Θα φέρει, όμως, μεγάλη απογοήτευση σε πολλούς επενδυτές και μπορεί τελικά να προκαλέσει ευρύτερα μακροπρόθεσμα οικονομικά προβλήματα.

ΣEΛ. 29


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr