,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1230 15 - 19 Οκτωβρίου 2021


  Μεγάλη βελτίωση στα κέρδη εννεαμήνου
προβληματισμός για το δ’ τρίμηνο


Mετά την εκτίναξη των κερδών που σημείωσαν οι εισηγμένες εταιρείες του Χ.Α. κατά το φετινό α΄ εξάμηνο, όλα δείχνουν ότι ακολούθησε ένα σαφώς ικανοποιητικό γ΄ τρίμηνο, αφήνοντας τους όποιους προβληματισμούς της αγοράς για το τελευταίο τέταρτο του έτους.
ΣEΛ. 13



Ταύρος για την Ελλάδα το ΔΝΤ

Tο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο φαίνεται να συμμερίζεται τις εκτιμήσεις για δραστική επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας φέτος, αλλά δεν εγκαταλείπει τις μετρημένες εκτιμήσεις για την ελληνική ανάπτυξη σε βάθος χρόνου, την ίδια ώρα που υποβαθμίζει την πρόβλεψη για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη.
ΣEΛ. 4



Ποιες επενδύσεις πλήττει - ποιες ωφελεί
η άνοδος του πληθωρισμού

Mετά την ανοδική πορεία του καλοκαιριού, οι διεθνείς αγορές είναι ανήσυχες λόγω της αύξησης των τιμών, των αναπτυξιακών εμπλοκών και μιας σειράς άλλων απειλών, καθώς οι αυξήσεις που προέκυψαν από τις διακοπές λειτουργίας που σχετίζονται με την πανδημία και τις διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού επιμένουν.

ΣEΛ. 23



Οι πραγματικοί κίνδυνοι
από τη «φούσκα» στο real estate της Κίνας


Πόσο σοβαρή απειλή μπορεί να γίνουν για την κινεζική οικονομία οι δυσκολίες της Evergrande, της πιο χρεωμένης εταιρείας ακινήτων του κόσμου, και τώρα και της Fantasia;

ΣEΛ. 29


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr