,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1227 24 - 28 Σεπτεμβρίου 2021


  Εισηγμένες: πώς θα κινηθούν στο β’ εξάμηνο

Πολύ μεγάλη βελτίωση οικονομικών επιδόσεων παρουσιάζουν τα εξαμηνιαία αποτελέσματα των εισηγμένων εταιρειών στο Χ.Α., καθώς, όπως φαίνεται, όχι μόνο θα υπερβούν τα αντίστοιχα περσινά, αλλά και εκείνα του έτους 2019, που δεν είχαν προλάβει να επηρεαστούν από την πανδημία.
ΣEΛ. 13



Οι μετοχές στον κλοιό της Evergrande

H πρόσφατη διόρθωση της αγοράς μετοχών στις ΗΠΑ χαρακτηρίστηκε από βαριές εκροές στα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETFs) μετοχών την Παρασκευή 17 και τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, συνολικού ύψους 34 δισ. δολαρίων κατά τη διάρκεια των δύο ημερών.
ΣEΛ. 23



Πάρτι στην αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων

Από τον Νοέμβριο του 2020 έως και σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 2 δισ. ευρώ οι καθαρές κεφαλαιακές εισροές (αγορές μείον ρευστοποιήσεις μεριδίων) στα Αμοιβαία Κεφάλαια των ελληνικών ΑΕΔΑΚ, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τη δυναμική της εγχώριας κεφαλαιαγοράς.

ΣEΛ. 14



ΓΠΚΒ: «έκτακτη» η ταχεία
επαναφορά της οικονομίας


Tην ανάγκη παρακολούθησης των βασικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας πριν τη λήψη αποφάσεων συνέχισης της επεκτατικής οικονομικής πολιτικής με μέτρα μόνιμου χαρακτήρα τονίζει σε έκθεσή του το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή (ΓΠΚΒ).

ΣEΛ. 7


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr