,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1224 3 - 7 Σεπτεμβρίου 2021


  Χρηματιστήριο: γιατί... πήραν φωτιά
οι εισηγμένες της πληροφορικής


Eκτεταμένες συζητήσεις γίνονται αυτή την περίοδο στη χρηματιστηριακή αγορά σχετικά με την πορεία και τις προοπτικές των μετοχών πληροφορικής, με την επενδυτική κοινότητα να εκφράζει συχνά διαφοροποιημένες απόψεις και εκτιμήσεις.
ΣEΛ. 13



«Stop» στη μόχλευση από τους επενδυτές

Oι επενδυτές στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει να μειώνουν τη χρήση της μόχλευσης για πρώτη φορά από τότε που οι χρηματαγορές ταρακουνήθηκαν από την κρίση του κορωνοϊού το 2020, αποσύροντας μέρος του δανεισμένου χρήματος που τροφοδοτούσε από τότε τα ράλι στις μετοχές.
ΣEΛ. 26



Τρεις παράγοντες κρίνουν
τους νέους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα

H παράταση στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες, ο νέος κατώτατος μισθός στα 663 ευρώ τον μήνα, από 650 σήμερα, καθώς και η αναμενόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το μέλλον των λεγόμενων τριετιών, διαμορφώνουν τα εισοδήματα του 2022 για εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς.

ΣEΛ. 7



Παίρνει ανάσες
η ελληνική νηματουργία


Tο φθινόπωρο του 2020 κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πως φέτος θα είχαμε μια σαφώς καλύτερη χρονιά για τον κλάδο της νηματουργίας, με τη διεθνή ζήτηση να έχει αυξηθεί και τις τιμές των νημάτων να ακολουθούν μια έντονα ανοδική πορεία.

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr