,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1209 21 - 25 Μαίου 2021


  Εισηγμένες: οι 11... ρεζέρβες
που αναπληρώνουν τα κενά του delisting


H ανακοίνωση της 14ης Μαΐου ότι από 11/5/2021 τέσσερα μέλη της οικογένειας Κεφάλα, τα οποία ελέγχουν το 93,14% της ΓΕΚΕ (ξενοδοχείο «President») «συμφώνησαν να ενεργούν συντονισμένα για τον έλεγχο της εταιρείας, κατά τρόπο ώστε να υιοθετείται κοινή πολιτική ως προς τη διοίκησή της», φούντωσε τους φόβους των επενδυτών για μια νέα δημόσια πρόταση, η οποία θα έχει ως στόχο την έξοδο μιας ακόμη εισηγμένης εταιρείας από το Χρηματιστήριο της Αθήνας.
ΣEΛ. 15



Όλα για τις οπτικές ίνες

Eπενδυτικά πλάνα στα οποία πρωταγωνιστούν οι οπτικές ίνες υλοποιούν για το επόμενο διάστημα οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, οι οποίες στοχεύουν να παρέχουν στους συνδρομητές τους αυξημένες ταχύτητες στο Internet στο σπίτι ή την επιχείρησή τους.
ΣEΛ. 14



Ο πληθωρισμός θα δοκιμάσει σκληρά
τα νεύρα των επενδυτών

Για περισσότερο από έναν χρόνο η διαχείριση χρήματος ήταν σχετικά εύκολη, καθώς οι μετοχές κινούνταν υψηλότερα. Αυτό δημιουργεί μια ανήσυχη αίσθηση πως κάτι πρέπει να πάει στραβά και δημιουργεί πιέσεις σε ορισμένους από τους «μπροστάρηδες» των χρηματιστηρίων μετοχών.

ΣEΛ. 26



Άντεξε η αγορά στο α’ τρίμηνο

Tην ανθεκτικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων καταδεικνύουν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, που εμφανίζουν τις εταιρείες να καταγράφουν πτώση μόλις 5,4% στον κύκλο εργασιών το πρώτο τρίμηνο, παρά το καθολικό lockdown λόγω της πανδημίας.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr