,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1202 2 - 6 Απριλίου 2021


  Συγκέντρωση και... αφελληνισμός
στον ασφαλιστικό κλάδο


Σε περαιτέρω «αφελληνισμό» της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς οδηγεί η επικείμενη πώληση της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας στο αμερικανικό fund της CVC, το οποίο εξελίσσεται σε έναν από τους σημαντικότερους επενδυτές στην οικονομία μας.
ΣEΛ. 15



«Ελλάδα 2.0»: τα σχέδια, οι στόχοι
και τα σημεία - κλειδιά


Aύξηση του ΑΕΠ κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες και 200.000 νέες θέσεις εργασίας, παράλληλα με ένα ριζικό πλέγμα μεταρρυθμίσεων στην ελληνική οικονομία φιλοδοξεί να πετύχει η κυβέρνηση μέσω του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης το οποίο παρουσιάστηκε από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς.
ΣEΛ. 4



Σκληρά ερωτήματα για τη Wall Street

Aκόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποια ακριβώς θέση καταλαμβάνει το Archegos Capital στην ιστορία των πιο εντυπωσιακών χρεοκοπιών hedge funds. Αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι θα αποδειχθεί πιθανότατα η μεγαλύτερη μετά την κατάρρευση του Long-Term Capital Management το 1998.

ΣEΛ. 26



Το στοίχημα για υπεράκτια αιολικά
πάρκα και ο «άγνωστος Χ» της Τουρκίας


Aπό το πώς θα αντιμετωπίσει η πολιτεία την απουσία Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού θα κριθεί επί της ουσίας η αξιοποίηση του ισχυρού momentum που καταγράφεται αυτή τη στιγμή για την ανάπτυξη της υπεράκτιας αιολικής βιομηχανίας και στη χώρα μας.

ΣEΛ. 12


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr