,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1201 26 - 30 Μαρτίου 2021


  Χρηματιστήριο: τι δείχνουν τώρα
οι αποτιμήσεις των εισηγμένων


Eξαιρετικά σημαντικές εξελίξεις θα λάβουν χώρα στην αγορά το επόμενο χρονικό διάστημα, με τις περιπτώσεις της Τράπεζας Πειραιώς, της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και της Aegean Airlines να ξεχωρίζουν.
ΣEΛ. 13



Alpha: πήρε μπροστά τη ζημιά
από τις φετινές κινήσεις εξυγίανσης


Eμπροσθοβαρώς πήρε η Alpha Bank το συντριπτικό μέρος της εκτιμώμενης επίπτωσης στα κεφάλαιά της από τις φετινές κινήσεις περαιτέρω μείωσης του αποθέματος κόκκινων δανείων και εξυγίανσης του ισολογισμού της, μετατρέποντας σε έξτρα προβλέψεις τα υψηλά έκτακτα κέρδη από συναλλαγές ομολόγων.
ΣEΛ. 11



Μήνυμα αισιοδοξίας για τον τουρισμό

Πρώτη στην προτίμηση των ταξιδιωτών και δυνητικών ταξιδιωτών από τις ευρωπαϊκές αγορές, αναφορικά με το ποια χώρα θα επιθυμούσαν να επισκεφθούν στο αμέσως επόμενο ταξίδι τους προς Ευρώπη, βρίσκεται η Ελλάδα, με μικρή διαφορά από την Ιταλία, ενώ η Ισπανία κατατάσσεται στην τρίτη θέση, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Royal Elcano Institute και η Turespana της Ισπανίας.

ΣEΛ. 31



Η bull market έγινε «φούσκα»,
αλλά δεν πειράζει αν... σκάσει!


H μακρά, μακρά bull market από το 2009 έχει επιτέλους ωριμάσει και έχει μετατραπεί σε μια πλήρη, επική φούσκα. Χαρακτηριστικά της η ακραία υπερτίμηση, οι εκρηκτικές αυξήσεις τιμών, οι εκδόσεις με φρενήρεις ρυθμούς και η υστερική κερδοσκοπική επενδυτική συμπεριφορά.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr