,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1199 12 - 16 Μαρτίου 2021


  Οι πρωταγωνιστές της ανόδου

Mέσα σε διάστημα λίγων ημερών και παρότι τα νέα για την πορεία της πανδημίας (συνεπώς και για το άνοιγμα της οικονομίας) δεν είναι ευνοϊκά, η εγχώρια αγορά μετοχών σημειώνει αξιόλογα κέρδη (υψηλό 13 μηνών για τον Γενικό Δείκτη) και θέτει τις βάσεις για να προσπαθήσει να αφήσει πίσω το «κακό» 2020.
ΣEΛ. 13



Μετοχές που προσφέρονται για... άμυνα

Aν και συνήθως οι επιθετικές μετοχές είναι αυτές που προσφέρουν μεγαλύτερες συγκινήσεις στο ευρύ επενδυτικό κοινό, πολλές φορές εξίσου -ή και περισσότερο- χρήσιμες είναι οι αμυντικές επιλογές που διαθέτει μια χρηματιστηριακή αγορά, έτσι ώστε καθένας να μπορεί να διαμορφώσει τη σχέση κινδύνου-προσδοκώμενης απόδοσης που επιθυμεί.
ΣEΛ. 15



Διπλή παγίδα για την ανάκαμψη

Oι πολιτικοί ηγέτες είναι αξιέπαινοι για το σύνθημα «θα το χτίσουμε καλύτερα». Ο προ-πανδημικός κόσμος υπέφερε από βαθιά ελαττώματα. Είναι θετικό αν οι ηγέτες είναι αποφασισμένοι να βελτιώσουν το status quo ante και πρέπει να τους ωθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση.

ΣEΛ. 31



Πώς υποδέχτηκε η τουριστική αγορά
το σχέδιο για άνοιγμα στις 14 Μαΐου


Στις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε αν η αναγγελία από τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη της ημερομηνίας ανοίγματος της ελληνικής τουριστικής αγοράς στις 14 Μαΐου έπιασε τόπο. Θα φανεί αν συνέβη κάτι τέτοιο στην πορεία των κρατήσεων στα ελληνικά ξενοδοχεία.

ΣEΛ. 12


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr